Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

VIANOČNÝ DRESS CODE

Ešte 3 týždne a sú tu Vianoce! Poznáte však základný Dress Code? Ak potrebujete na Vianoce inšpiráciu, možno Vám pomôže pozrieť sa na sviatočné trendy inde. Napríklad vo Vianočnej výzdobe. Nápady na styling vždy hľadajte v ozdobách a interiérových trendoch. Základom sú tri farby - červená, zelená a biela. Okrem toho sú Vianoce plné zlatej a striebornej. Kombinujte teda, ako Vám srdce žiada. Neviete ako? My Vám pomôžeme. Tu je prehľad 5 základných vianočných fashion trendov...

 

LUXUSNÁ VIANOČNÁ PÁRTY

Ak je téma slávnostná večera, odviažte sa. Vyberte si niečo, čo by sa hodilo na koktailový, alebo poloformálny dress code, ale so sviatočným nádychom. Trblietky sú tu kľúčom k vytvoreniu nálady. A ak si netrúfate na extrémne trblietavé šaty, k luxusným spoločenským šatám pridajte množstvo trblietavých doplnkov a môžete oslavovať.

 

VIANOCE NA CHATE S RODINOU

Ak sa chystáte na Vianoce do zasneženého lesa a tráviť ich budete prevažne v spoločnosti rodiny, detí, či priateľov, siahnite po teplých no štýlových svetroch. Medzi našimi novinkami nájdete dlhšie i kratšie svetre, rôzne vzory a strihy, ktoré Vás nielen zahrejú, ale dodajú ten správny pocit vianočnej nálady. 

ČERVENÁ RODINNÁ TRADÍCIA

Červená - farba Vianoc na ktorú nesmieme zabudnúť. Volte ju v hojnosti pretože dodá Vášmu outfitu ten správny sviatočný nádych. Táto farba je tu kľúčom k vytvoreniu vianočnej nálady, navyše, kto by v decembri odolal červenej, zelenej, alebo bielej farbe?

VIANOCE NA SNEHU - BIELE VIANOCE 

Medzi hlavne Vianočné farby patrí jednoznačne biela. Táto farba nie je nadarmo známa ako "sviatočná farba" a skombinovať ju môžete s perlami, jemnými šperkami a inými "sviatočnými" prvkami. Ak si to nechcete komplikovať siahnite po šatách so zakomponovanými detailmi. Máme pre Vás biele kúsky pre akýkoľvek typ vianočnej párty.

V TEPLE, ALE ŠTÝLOVO

Vlna a iné (hrubé) pleteniny sú ako stvorené pre decembrové počasie - čím hrubšie, tým lepšie. Či už ide o slávnostnejšiu, alebo komornejšiu náladu, úpletové šaty sú tým správnym riešením. Sú mimoriadne príjemné na nosenie a verte nám, žena v rozkošných a sexy úpletových šatách sa na Vianoce nedá prehliadnuť.

Vybrali ste si? Tak neváhajte a kombinujte. Okrem toho máme na stránke veľké množstvo zimných noviniek, ktoré Vás na sviatky oblečú do komfortu a štýlu. Prajeme štýlové sviatky! Váš Enemiq :)

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz