Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

NÁVOD: DOKONALÝ JESENNÝ OUTFIT

"Listy padajú, ale moja módna hra je v plnom prúde!" Súhlasíš? Tak sa na to s nami priprav s tipmi na dokonalý jesenný outfit s ktorým zvýrazníš svoje prednosti a zakryješ nedostatky. 

V každodennom živote sa často stretávame s výzvou, ako sa obliekať tak, aby sme vynikli svojimi silnými stránkami a zároveň zakryli tie menej dokonalé. A práve na to je tu táto sekcia. Nech už máme akúkoľvek postavu, vždy je tu štýl, ktorý nám lichotí najviac. A nie je potrebné investovať tisíce eur do nákupu nového šatníka, aby sme dosiahli požadovaný výsledok. Vždy je to o správnom výbere a kombinácii jednotlivých kúskov oblečenia. 
 
Aj počas jesene sa chcete cítiť pohodlne, no zároveň vyzerať skvele. Ako sa teda obliecť, aby ste zakryli nedostatky postavy? Pustime sa do toho!
 
 
ŠIRŠIE BOKY
 
Ak máte pocit, že máte širšie boky, skúste zvoliť tmavšie odtiene nohavíc a svetlejšie odtiene na vrch. Je to ako maľovanie obrazu, kde tmavé tóny vytvárajú hĺbku a svetlé vynikajú. Týmto spôsobom vytvárate dojem užších bokov.
 
 
 
ŠIRŠIE RAMENÁ
 
Ak sa vám zdá, že máte širšie ramená, siahnite naopak po tmavších svetroch alebo blúzkach, ktoré vršok tela opticky zúžia. Pomôcť môžu aj A-čkové sukne, šaty, prípadne zaujímavé aplikácie v spodnej časti outfitu, ktoré odpútajú pozornosť od širokých ramien.
 
 
 
 
NÍZKA POSTAVA
 
Tie z vás, ktoré sa cítite, že ste veľmi nevyrástli, opticky predĺžite postavu voľbou monochromatického outfitu a nezabudnite na lodičky prípadne čižmy na podpätkoch. Svoje urobí aj voľba telovej farby topánok, nohy sa opticky predĺžia.
 
 
 
 
 NIE VEĽMI PLOCHÉ BRUŠKO
 
Pokiaľ sa vám zdá, že máte väčšie bruško, skúste siahnuť po voľnejšom svetri alebo vestičke, ktorá dokonale zakryje každú nedokonalosť postavy. V tomto prípade volíme dlhšie verzie, ktoré neupozorňujú na bruško. Tento tip vytvorí ilúziu dlhšieho tela a zároveň problémové partie perfektne zakryje.
 
 
 
 
 
TEN SPRÁVNY KABÁT
 
Keďže je to návod na jesenný outfit, nezabudnite na kabát. Ako ho vybrať, aby lichotil vašej postave? Ak máte vysokú postavu, môžete siahnuť po dlhom kabáte, ktorý vám dodá eleganciu. Pokiaľ ste naopak nižšej postavy, skúste siahnuť po kabáte, ktorý končí tesne nad kolenami. Týmto spôsobom opticky "predĺžite" svoje nohy.
 
 
 
 
Jeseň je skvelou príležitosťou experimentovať s oblečením a nájsť si vlastný štýl. A pamätajte, nikto nie je dokonalý. Každý má nejakú tú malú chybičku. Je len na nás, ako sa s ňou vysporiadame a ako ju ukážeme svetu. Buďte sebavedomé, milujte svoje telo a noste oblečenie s pýchou. To je ten najlepší recept na dokonalý outfit! Nezabudnite nás sledovať na Instagrame @enemiq.store pre ďalšie tipy a novinky!
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz