Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

KRÁĽOVNÁ PLESU: TRENDY SEZÓNY 2024

Keď sa zotmie a noc obopína mesto svojím tajomným plášťom, práve vtedy sa zrodí priestor pre rozprávkovú premenu. Každá žena môže zažiť tento zázrak počas plesovej sezóny, kde sa z nej stáva hviezda večera. Ale ako sa stať tou, na ktorú sa zaručene obrátia všetky pohľady? Kľúčom k úspechu sú dokonalé plesové šaty, ktoré sa o to postarajú – a v roku 2024 to znamená staviť na top farby a materiály, ktoré sú aktuálne medzi horúcimi trendami na prehliadkových mólach a vo VIP spoločnosti.

 

Smaragdová zeleň

 

Táto hlboká, bohatá farba pripomína tajomné lesy a je synonymom pre luxus a kráľovskú eleganciu. Materiály, ktoré najlepšie vynášajú túto farbu do popredia, sú tkaniny s leskom alebo tkaniny s jemnou textúrou, ako je brokát, ktorý dodáva šatám tretí rozmer.

 

Biela nevinnosť 

Táto farba je nielen symbolom čistoty a nevinnosti ale aj ako zosobnenie nekonečnej vznešenosti a štýlu. Biela je teraz trendovo zapracovaná do plesových šiat, ktoré oslnia svojou jednoduchosťou a zároveň luxusným vzhľadom.

 

Pastelová paleta

Pastelové odtiene sú ako prvý jarný kvet - jemné, ale zároveň plné života. Ružová, šampanská, levanduľová - každá z nich pridáva k šatám nehu a ženskosť. V kombinácii s ľahkými, vzdušnými materiálmi ako sú pierka, alebo jemná čipka, vytvárajú dojem romantického sna.

 

Ohnivá červená

Farba vášne a odvahy, ktorá nikdy nevyjde z módy. Šaty v tejto farbe sú pre ženy, ktoré chcú byť v centre pozornosti. Luxusné materiály flitre sú ideálne na to, aby zvýraznili intenzitu tejto farby.

 

Hlboká čierna 

Ako nočná obloha bez hviezd, čierna je vždy synonymom pre sofistikovanosť a nadčasový štýl. V roku 2024 sa čierna objavuje v kombinácii s odvážnymi aplikáciami, či už ide o kovové nitky, perly alebo kryštály, ktoré dodávajú šatám mystický rozmer.

 

Pokiaľ ide o materiály, tento rok je v znamení kombinácie tradičného s novým. Designéri experimentujú s rôznymi textúrami a technikami, aby vytvorili šaty, ktoré sú nielen vizuálne zaujímavé, ale aj príjemné na nosenie.

 

Tyl a čipka 

Tieto materiály sú stále v kurze vďaka ich schopnosti vytvárať ilúziu ľahkosti a ženskosti. V roku 2024 sa čipka objavuje v nových, moderných vzoroch, zatiaľ čo tyl je vrstvený tak, aby vytváral bohaté a dynamické siluety.

 

Satén a hodváb 

Pre tých, ktorí uprednostňujú hladké a lesklé povrchy, satén a hodváb zostávajú top voľbou. Sú ideálne pre minimalistické šaty s dôrazom na strih a padnutie.

V roku 2024 sa teda odvážte byť odlišná, odvážte sa oslniť. Vyberte si farby, ktoré hovoria vaším hlasom, a materiály, ktoré píšu vašu jedinečnú históriu. Nechajte svoje šaty rozprávať príbeh – príbeh o noci plnej tancov, smiechu a nezabudnuteľných momentov. Pretože v konečnom dôsledku nie sú šaty len kusom látky, ale plátnom, na ktorom každá žena môže maľovať svoj vlastný oslňujúci príbeh.

Nezabudnite nás sledovať na Instagrame @enemiq.store pre ďalšie tipy a novinky!

 





Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz