Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

TRIČKO A DŽÍNSY - KOMBINÁCIA, KTORÁ ROZHODUJE O TVOJOM ŠTÝLE

Nie nadarmo sú džínsy a tričko základným prvkom oblečenia. Ako však z týchto dvoch kúskov vytvoriť outfit, ktorý je nielen štýlový, ale natoľko sofistikovaný, že ním zaujmete na večernom rande, ale aj v bežnom každodennom živote? S CIPO & BAXX to je zábava, nechajte si od nás poradiť.
 
Možno si myslíte, že hodiť na seba tričko, alebo košeľu, bundu a rifle je jednoduchý a spoľahlivý spôsob, ako okamžite vyzerať upravene - a môže to tak byť. Teda ak viete, čo robíte. Ale keďže ste začali čítať tento článok je jasné, že ste si nie až tak istí :) Možno ste už svoju kreativitu v rámci oblečenia vyskúšali, no z nejakého dôvodu ste sa vo výsledku necítili až tak pohodlne.  Možno ste si mysleli, že vyzeráte úplne úžasne, až kým si vás známi a rodina nezačali doberať kvôli vášmu novému vzhľadu. Netrápte sa, vytvorenie originálneho klasického, či ležérneho vzhľadu je jednoduché. Kľúčom k vylepšeniu džínsovo-tričkového outfitu však nie sú len doplnky. Jeho jedinečnosť sa skrýva v základných kúskoch a ich správnej kombinácii.  
 
Ak začnete s párom pevných džínsov, ktoré sami o sebe obsahujú doplnky v podobe zipsov, nášiviek, či kože, uistite sa, že vaše tričko pôsobí jednoduchšie a nechá vyniknúť unikátnosť džínsov.
Čím viac ozdobných prvkov džínsy obsahujú, tým jednoduchšie by malo byť vaše tričko. Voľte preto jednotné farebné kombinácie. Určite nevoľte príliš obtiahnuté tričko k obtiahnutým džínsom. Ak si však oblečiete voľné tričko a voľné nohavice, budete vyzerať, akoby ste sa v oblečení topili. Ak je tričko aj nohavice príliš tesné, budete vyzerať stiesnene a nepohodlne.
 
 
 
V prípade, že sa chystáte nosiť džínsy s viacerými vreckami, vaše tričko by malo byť jednoduchšie, ale stále obsahovať prispôsobený strih.
 
 
 
Platí to aj naopak. Ak si zvolíte džínsy, ktoré sa v spodnej časti zužujú, tzv. joggery budete mať viac priestoru pohrať sa s niečím menej formálnym a farebnejším navrchu.
 
 
 
V nasledujúcich riadkoch sa s vami podelíme o to, ako si obliecť džínsy a tričko v 6 jednoduchých, osvedčených outfitových vzorcoch.
 
1. Modré džínsy, jednofarebné tričko s jednoduchým vzorom a džínsová bunda. Celkový džínsový vzhľad sa vrátil. Skombinujte džínsy s bundou rovnakej látky a dosiahnete výsledok v štýle "urban style".

2. Modré džínsy a tričko s nápisom. Neexistuje jednoduchší spôsob ako staviť na džínsy a tričko. Vyberte si také, ktoré je originálne a ak je to možné, také ktoré obsahuje zaujímavý odkaz na štýl vašej osobnosti, alebo zobrazuje zaujímavý vzor. 

3. Džínsy a tričko s extravagantnou farebnou potlačou. Jeseň je viac, ako len ročné obdobie, je to váš postoj k farebnému štýlu. Bojujte proti klesajúcim teplotám s extra farebnými kombináciami. Tento výber sa bude skvele hodiť k roztrhaným džínsom a farebným teniskám. 

4. Džínsy, tričko a bombera. Bombery sú na jeseň veľmi praktickým oblečením a skvele sa hodia napríklad k joggerom alebo slim fit jeans. Neexistuje lepšia možnosť, ako nosiť 100 % ležérny vzhľad!

5. Džínsy a biela košeľa. Jednoduchý, ale nesmierne vydarený outfit vhodný do školy, do práce, na rande - zaujmite kdekoľvek. Táto voľba vás zachráni v každej situácii. Vyskúšajte košeľu zastrčenú v džínsoch a získate vzhľad rovnako pohodlný, ako elegantný.

6. Džínsy a sveter. Pletené svetre sa stali jedným z najvyhľadávanejších kúskov. Odporúčame vám skombinovať džínsy s pruhovaným svetrom - dosiahnete tak moderný a mestský štýl. 

 
Ak si vždy pred obliekaním nájdete chvíľu času a zvážite vyváženosť proporcií džínsov a trička, budete zaručene vyzerať dobre. Vyberte si z našej novej jesennej kolekcie CIPO & BAXX a zaujimte v tomto ročnom období originálnym štýlom, ktorý vystihuje vašu osobnosť naplno aj bez toho, aby ste si k svojmu šatníku museli prizvať stylingového profesionála. 
 
Viac na www.enemiq.sk
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz