Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

TRENDY LETA 2023: SPOLOČENSKÉ ŠATY Z NOVEJ KOLEKCIE OD ENEMIQ

"Letné šaty Ťa robia krajšou, ako sú ostatné." (Red House Painters)

Leto 2023 bude nezabudnuteľné a to sa netýka len zážitkov. Každá z nás vie, že na to, aby sme sa počas tohto obdobia cítili naozaj komfortne a žensky, potrebujeme k tomu šaty z dokonalej látky a hlavne v dokonalom štýle. Či už sa vydáte na spoločenské udalosti ako sú svadby, alebo štýlové dovolenkové večierky - Enemiq pre Vás v rámci novej kolekcie LETO 2023 pripravil nadčasové dámske kúsky s ktorými zaujmete v každej spoločnosti. Pripravte sa s nami na leto snov, v ktorom sa nepripravenosť neodpúšťa.

 

BIELA: FARBA KAŽDÉHO LETA

Jednoduché biele, večerné šaty sa možno nezdajú byť ničím výnimočným, ale tie dokonalé môžu byť riešením pre každú nerozhodnú ženu. Nielenže je táto farba vhodná na každú letnú udalosť, no ich romantickosť ich stavia na piedestál dokonalého letného štýlu. Vyberte si z jednoduchých, ale aj komplikovanejších štýlov a zvýraznite letnú voľnosť, každým krokom, ktorý v spoločnosti urobíte.

 

DOVOLENKOVÁ PESTROSŤ

Aj keď sa šaty, ktorých farebné kombinácie pôsobia ako letná záhrada môžu pre mnohé z Vás zdať príliš výrazne, práve toto je trend na ktorý by ste toto leto nemali zabudnúť.  Trendové strihy a sezónne potlače ich robia spoločensky univerzálnymi. Šaty, ktoré sa dajú v sekunde premeniť zo šiat z pláže na plavky na šaty na večeru, sú pre Váš letný šatník kľúčové - najmä keď sa balíte na dovolenku, na ktorej Vás čaká dôležitá spoločenská udalosť. A čo je najlepšie, s drinkom v ruke budú vyzerať ešte krajšie.

 

VÝRAZNÁ ELEGANCIA

Ak chcete mať jemne sexi letné šaty, zvoľte večerné šaty s odhaleným chrbtom. Vďaka svojej dĺžke nebudú tieto šaty nikdy pôsobiť príliš odhalene, alebo príliš „klubovo“. V žiarivých a zároveň výrazných, jednofarebných šatách sa budete v kombinácii s vysokými podpätkami cítiť v rámci horúcich letných večerov neodolateľne.  

 

KOMFORTNÁ ROMANTIKA

Najlepšie romantické šaty sa vyznačujú tichou eleganciou a sú ľahko použiteľné na všetky príležitosti. Či už idete na letné rande, svadbu, alebo na recepciu do divadla  - možnosti  od Enemiqu sú široké. Romantické šaty sa vyznačujú siluetou v tvare písmena A, dĺžkou midi a zvýrazneným pásom. Sladké romantické šaty sú skrátka základom letného šatníka.

Cíťte sa toto leto ako kráľovná a vyberte si z našej novej letnej ponuky šaty na akúkoľvek príležitosť. Enemiq Vám zabezpečí expresne rýchle dodanie a dopravu zadarmo. Naša letná kolekcia je jednoducho príliš dokonalá na to, aby ste ju nevyužili vo svoj prospech dámy! Nezabudnite nás sledovať aj na našom Instagrame @enemiq.store kde Vám poradíme všetko čo o štýle potrebujete vedieť.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz