Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

TREND JESENE 2023: ÚPLETOVÉ ŠATY

Pohodlné, komfortné, zohrejú Ťa v zime a pri tom budeš stále pôsobiť nesmierne žensky. Áno presne toto sú úpletové šaty a trend jesene 2023, ktorý Ťa poteší vo všetkých smeroch. Šaty, ktoré sú elastické a odolné voči pokrčeniu môžeš využiť na akúkoľvek príležitosť, či už je to brunch v listami zasypanom parku, alebo sexy večera, na ktorej v nich budeš pôsobiť dokonale elegantne.

Enemiq si pre Teba pripravil novú, horúcu kolekciu jeseň/zima 2023, ktorej hlavnou hviezdou sú práve úpletové šaty. Aj keď je tento základný, trendový kúsok bez námahy, poradíme Ti, ako ho kombinovať s ostatnými kúskami oblečenia na rôzne príležitosti. V Enemiqu máme na sklade široký sortiment úpletových šiat, takže si môžeš vybrať akýkoľvek dokonalý kúsok v rôznych veľkostiach.

 

ÚPLETOVÉ MINI ŠATY – NA ZIMU, ALE AJ NA JAR

Tieto šaty si možno zvyčajne spájaš so zimou, avšak pletené mini šaty môžu byť perfektným letným, alebo jarným kúskom. Ak si ich kúpiš, môžeš ich teda využiť na každé ročné obdobie – a to sa oplatí! Pri výbere úpletových šiat sa neboj hrať s farbami a vzormi. V zime ich doplň vysokými čižmami a pridaj k nimi rifľovú, alebo koženú bundu. Do práce ich môžeš doplniť sakom a cez najchladnejšie zimné mesiace kabátom.

 

 

MIDI PLETENÉ ŠATY – SKVELÁ VOĽBA DO PRÁCE

Od príjemných obedov v práci a pohodlia v kancelárii až po večerné kultúrne podujatia - midi dĺžka Ťa pokryje. Je obľúbená pre svoj ľahko elegantný vzhľad a hlavne tematickú všestrannosť. Doplnené teniskami pôsobia perfektne „casual“ a naopak s lodičkami a šperkami nadobúdajú ostrú eleganciu. V chladnejších mesiacoch si obleč úpletové šaty s dlhým rukávom, obuj si vysoké čižmy a nezabudni na koženú kabelku. Viac sexy to už ani nejde....

 

 

MAXI ÚPLETOVÉ ŠATY – KEĎ CHCEŠ BYŤ NAOZAJ ELEGANTNÁ....

Pletené maxi šaty Ťa nikdy nesklamú a poskytnú Ti dokonalý a jednoduchý, elegantný vzhľad. Na zimu jednoducho skombinuj maxi šaty s členkovými topánkami a kabátom. Prípadne, ak chceš vyzerať o niečo viac ležérnejšie, postačia Ti svieže biele tenisky a sveter! Tento typ šiat sa nemusíš báť vziať ani na príležitosti, ktoré si vyžadujú vážnejší „dress code“, ako je napríklad návšteva múzea, či filharmónie. Ak si dress code vyžaduje niečo neformálne, skombinuj tmavé pletené šaty s farebnou puzdrovou bundou. Ak chceš v nich dosiahnuť kancelársky vzhľad vhodný na povýšenie, skombinuj ich so sakom a členkovými topánkami.

 

Tento celoročný základný kúsok je tak nadčasový a univerzálny, že stojí za investíciu. Aby Ti však tieto šaty vydržali sezónu za sezónou, musíš sa o ne správne starať. Správne pranie pleteného oblečenia je základom jeho dlhej životnosti. Určite ich nehádžte len tak do práčky a dávaj pozor na správnu teplotu aj dĺžku prania. Vždy ich per v studenej vode a s čo najjemnejším pracím prostriedkom.

Vyber si svoj vysnívaný kúsok v Enemiqu a nezabudni, že u nás máš dopravu vždy ZADARMO. Nezabudni nás sledovať aj na Instagrame @enemiq.store a dozvieš sa všetky novinky a akcie ako prvá! Prajeme krásnu jeseň a ešte krajšiu zimu 😊

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz