Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

FAREBNÉ TRENDY LETA 2023

"Nikdy si nemýľte to, čo sa deje na móle, s módou. Módne mólo je predstavenie. Móda je to len vtedy, keď si ju oblečie žena."

(Oscar de la Renta)

Keď si predstavíme leto a začiatok jesene, myslíme na pastelové farby, kvitnúce kvety, prírodu a predovšetkým na odtiene, ktoré nám pozdvihnú a zlepšia náladu. Farby, v ktorých sa budeme cítiť navždy žensky, záhadne, sebavedome a zároveň elegantne. V sezóne leto a jeseň 2023 sme svedkami pozoruhodnej a radikálnej zmeny trendov, ktoré boli inšpirované nielen premiérami na striebornom plátne, ale aj spomienkami na staré a zabudnuté farby, ku ktorým sa počas histórie svet módy vždy rád vracal. Či už ide o nesmierne trendovú Barbie Rúžovú, nečakanú, maslovú žltú, vždy klasickú a horúcu červenú, či naturálnu zelenú. Tieto farby sú v rámci aktuálnej sezóny súčasťou nielen nového sortimentu Enemiq, ale aj neodmysliteľnými prvkami šatníka každej z nás.  

 

"BARBIECORE" RUŽOVÁ

Áno, môže za to Margot Robbie a jej ikonická Barbie. Svet módy sa neustále vyvíja a jedným z trendov, ktoré v súčasnosti robí poriadne zemetrasenie je Barbiecore. Vitaj vo svete bábik a nezabudni, že ide o to, aby sme si osvojili spomienky na detstvo a vybrali sa na výlet do minulosti. Pri výbere vhodného odtieňa ružovej je dôležité zohľadniť Tvoj tón pleti a farbu vlasov. Ak máš teplý tón pleti so zlatistým podtónom, vyber si sýtu, teplú ružovú a pozri sa tiež po odtieňoch s nádychom oranžovej, alebo broskyňovej - a teda lososovú, alebo korálovú rúžovú. Naopak, ak máš skôr chladný tón pleti s ružovým, alebo modrým podtónom, vyskúšaj purpurovú rúžovú vďaka ktorej bude Tvoja pleť pôsobiť jasnejšie a rozžiarenejšie. Ak máš svetlú pleť, siahni po rovnako chladnej, skoro až detskej ružovej, ktorú poznáš práve z obdobia keď si zbierala bábiky od Mattela.

 

NÁLADOVÁ ŽLTÁ

Nie je prekvapením, že maslovo žltá je jedným z hlavných módnych farebných trendov roku 2023. Tento jemnejší odtieň je oproti inak žiarivým odtieňom, alebo striktne neutrálnym farbám, letnou alternatívou ku klasickým jarným pastelovým farbám. Farba leta roku 2023 ovládla nekonečné množstvo módnych kolekcií, svetových fashion domov a používa sa ako súčasť rôznorodých štýlov – od minimalistických outfitov, po veľkolepé večerné "stylingy". To všetko je práve v  tomto letnom odtieni, ktorý si obleč vždy keď potrebuješ zdvihnúť náladu sebe, alebo ostatným. Po mesiacoch nudy a negativizmu chladných ročných období, vsadil Enemiq vo svojej najnovšej kolekcii na radosť, ženskú hravosť a pozitivitu. Či už ide o neónovú žltú, alebo menej sýty odtieň, niet pochýb o tom, že v rámci tohto leta a jesene prinesie do Tvojho šatníku skvelú náladu.

 

 

NATURÁLNA ZELENÁ

Kto by to bol povedal, ale do popredia módnych trendov roku 2023 sa prepracovala doteraz nie tak veľmi ospevovaná - zelená. Enemiq Ti ponúka oblečenie vo všetkých odtieňoch zelenej, od mätovej a šalviovej až po evergreen. A nie je prekvapením, že práve táto farba vyvoláva pocit naturálnej energie. Nosenie zelenej farby je najbližšie k tomu, aby si sa ocitla v prírode bez ohľadu na to, kam Ťa deň zavedie. Existuje toľko odtieňov zelenej, že si každá z Vás v našom širokom sortimente nájde ten svoj. Toto sú naše najlepšie tipy v rámci tohto prírodného, módneho trendu.

 

HORÚCA ČERVENÁ

Nič nehovorí o sexy lete tak, ako keď sa rozhodnete pre poriadne výraznú červenú farbu. Táto odvážna farba urobí z každého kúsku šatníka automaticky výnimočný kúsok, nehovoriac o tom, že sa hodí k aktuálne populárnej estetike, TikTokového trendu - Tomato Girl Summer. Ukáž svoju lásku k červenej farbe s horúcim, monochromatickým vzhľadom hlavne v prípadoch, že sa chystáš na rande, alebo spoločenskú udalosť, kde si chceš byť istá, že sa staneš centrom pozornosti. Väčšina súčasných červených „trendy looks“ prišla v odtieňoch s jemne oranžovým podtónom, no nájdete v nich i kombinácie s ťažšími a tmavšími odtieňmi. Bez ohľadu na konkrétne ladenie tejto farby však majú všetky tieto červené trendy leta spoločné to, že vyzerajú ako ten najluxusnejší červený rúž. Červené kúsky od Enemiq sú sýte a dosť jasné na to, aby zastavili premávku a zároveň vyjadrili elegantnú emancipáciu a ženskú zrelosť.

Nezabudni, že pri výbere farby sa sústreď na to, na akú spoločenskú udalosť si ju vyberáš. V Enemiqu Ti vždy poradíme a pomôžeme. Okrem toho nás môžeš sledovať na Instagrame @enemiq.store kde nájdeš každý deň fresh tipy na aktuálnu sezónu spolu s novinkami a skvelými zľavami. U nás máš vždy dopravu ZADARMO a zabezpečíme Ti extrémne rýchle doručenie. Obleč sa do farieb, obleč sa do Enemiq. 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz