Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

TIPY NA VALENTÍNSKE DARČEKY OD ENEMIQ.SK

Čokoláda, bonboniéry a kvety sú vždy skvelé, ale ak hľadáš ďalšie nápady na skutočne originálne Valentínske darčeky, máme pre Teba riešenie v podobe štýlových kúskov od značky Enemiq. Tento rok teda skús vynechať obyčajné, klasické a nudné darčekové menu a vyber svojej partnerke, alebo partnerovi, manželke, alebo manželovi niečo, čo im Ťa bude navždy pripomínať! Značkový, sentimentálny a originálny darček, ktorý si budú vážiť dlhé roky, a to všetko za ideálnu cenu.

Rozhodni sa inteligentne bez hodín "googlovania". Vybrali sme pre Teba najlepšie Valentínske darčeky pre všetkých Tvojich blízkych, či už nakupuješ pre frajerku, frajera, manželku, manžela, mamu, otca, sestru alebo iných výnimočných ľudí vo svojom živote. Pozri si naše tipy a nájdi dokonalý darček, ktorý si presne 14. februára radi rozbalia, vrátane našich noviniek. Toto sú najlepšie darčeky pre Tvojho Valentína 2023, takže neváhaj, vyberaj a nakúp ich ešte dnes, kým nie je neskoro!

 

DARČEKY PRE ŇU

Vybrať žene darček v podobe oblečenia, nie je až také ťažké ako sa zdá. Prvé čo potrebuješ je jej veľkosť. Jedným z najlepších nápadov pre ženu, tak aby sa cítila v Tvojich očiach naozaj výnimočná sú vždy šaty. Okrem veľkosti teda potrebuješ zistiť či medzi tie jej obľúbené patria elegantné, alebo viac pohodlné.

ELEGANTNÉ ŠATY

V Enemiqu si môžeš vybrať zo širokého sortimentu luxusných šiat, ktoré odporúčame hlavne mužom, ktorý svoje polovičky poznajú dlhšie. Je to teda skvelý darček pre manželku. Prípadne ním môžete potešiť aj svoju mamu, alebo sestru. Garantujeme Vám páni, že šatami značky ASSPERISIA nepohrdne žiadna žena. Dáte jej pocit výnimočnosti a hlavne toho, ako veľa pre Vás jej krása, ktorú týmito šatami zvýrazníte znamená.

 

POHODLNÉ ŠATY

Tento typ šiat je vhodný skôr pre krátkodobejšiu známosť, frajerku, alebo sestru. Na výber máme rôzne farebné kombinácie, ktoré okrem pohodlnosti vyžarujú romantickosť. Vyberajte podľa jej obľúbenej farby a strihu, ktorý ste už za ten čas určite stihli odpozorovať. Darček, ktorý aj napriek svojej jednoduchosti poteší každú mladú ženu. 

 

TEPLÁKOVÁ SÚPRAVA

Teplákovou súpravou s vkusnými doplnkami nepohrdne žiadna žena, ktorá si dáva záležať na svojej postave a každodenné návštevy fitka patria do jej pravidelnej rutiny. Pohodlný materiál poteší aj takzvané „leňošky“, ktoré s ním síce fitko nenavštívia, ale za odmenu Vám určite navaria chutnú večeru pri romantickom filme.

 

ROMANTICKÉ SVETRÍKY

Darček, ktorým určite netrafíte vedľa je sveter. Jediné čo potrebujete, je veľkosť vrchného dielu Vašej partnerky a o ostatné sa postaráme za Vás. Ktorá žena by nemilovala pohodlný, štýlový a značkový sveter...

 

DARČEKY PRE NEHO

Vybrať darček mužovi je už trochu komplikovanejšie. Ako správna žena však po pár mesiacoch vieš, čo Tvoj milovaný nosí a aký štýl sa mu páči. Nezabudni však na to, že skoro každý muž má rad luxus a pohodlie. Tu je zopár tipov, ako tieto dve veci skombinovať a vybrať pre neho Valentínsky darček, ktorý ho zaručene zaujme.

 

SVETER

Toto je najuniverzálnejší darček pre muža, ktorým v jeho očiach 100% nepohoríš. Značkové svetre značky CIPO&BAXX Ti ponúkajú všetko v jednom. Luxus, kvalitné materiály a originálny štýl. Tvoj manžel, alebo priateľ sa v nich bude cítiť nielen pohodlne, ale hlavne špeciálne.

 

JEANSY

Ak patríš do kategórie manželka a svojho muža a jeho miery už naozaj dobre poznáš, pretože jeho veci nielen perieš, žehlíš, skladáš, ale aj kupuješ – môžeš vyskúšať jeansy. Jeansy značky CIPO&BAXX majú jedinečný vzhľad a rôzne strihy. V prípade, že je Tvoj manžel náročný, nezabudni vybrať také, v ktorých sa bude cítiť výnimočne.

 

OPASOK

Tento darček je vhodný aj pre ženy, ktoré svojich priateľov ešte dobre nepoznajú. Univerzálna veľkosť a masívne, mužsky pôsobiace zdobenie dodá každému mužovi vytúžené sebavedomie a pocit sily.

 

TEPLÁKOVÉ SÚPRAVY A TRIČKÁ

Darček vhodný pre milovníkov športu, aj domáceho relaxu. Teplákové súpravy, mikiny, tričká a tepláky značky CIPO&BAXX urobia radosť 99% percent mužom. Vybrať si môžeš z rôznych farebných kombinácii, strihov a materiálov.

 

Nech už si pre svoju lásku vyberieš čokoľvek z našej ponuky, nezabudni - kryjeme Ti chrbát! Okrem skvelých cien a týždenných noviniek, Ti ponúkame špeciálne zľavy, dopravu ZADARMO a expresne rýchle doručenie. 

Sleduj nás aj na Instagrame @enemiq.store a nezmeškaj aktuálne informácie a súťaže.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz