Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

SEZÓNA SVETROV JE TU! VIETE ICH VŠAK SPRÁVNE NOSIŤ?

"Sveter je ako život, nedostanete z neho nič, čo do neho nevložíte!" (Marilyn Monroe)
 

Sveter je nevyhnutnou nutnosťou pre chladné jesenné počasie. Ak ho však nenosíte správne, môžete vyzerať nielen obyčajne, ale hlavne nepohodlne. Vyskúšajte naše tipy na správnu kombináciu so zvyškom vášho outfitu a zaručujeme vám, že váš svetrový štýl bude originálny a vy sa stanete hviezdou jesene 2022. 


VYVÁŽENOSŤ
Vyvážte svoj outfit. Oblečenie si naplánujte podľa tvaru svetra a majte na pamäti, že jednotlivé kúsky by sa mali navzájom vyvažovať. Spárujte hrubý nadrozmerný sveter s tvarovo priliehavými spodnými dielmi, ako sú ceruzkové sukne, alebo úzke džínsy. Priliehavý sveter, alebo rolák, zlaďte s voľnejšími spodnými dielmi, napríklad džínsami s rovným nohavicovým strihom, alebo riflami s vkusnými doplnkami z kože, alebo dodatočných vreciek, či zipsov.
 
 
 
LEŽÉRNOSŤ
Vyskúšajte ležérny vzhľad. Zostavte si ležérny svetrový outfit, ktorý stále zvýrazní vašu osobnosť. Klasické štýly, ako sú svetre v štýle Fair Isle (tradičná technika pletenia, ktorá sa používa na vytváranie viacfarebných vzorov), alebo klasické pletené svetre, doplnia moderné, ostro pôsobiace kúsky, ako je umelá koža, alebo vzorované legíny. 
 
 
 
 
 
ELEGANCIA
Tento outfit vyskúšajte napríklad na večerné rande. Sveter s "véčkovým" výstrihom zastrčte do bodycon šiat, alebo sukne, aby ste získali koketný outfit, ktorý vás napriek svojej príťažlivosti udrží v teple. Vzhľad dokončite lodičkami na vysokom podpätku, čižmami nad kolená, alebo lodičkami.
 
 
 
 
VRSTVENIE
Skúste vrstvenie. Doplňte svoj svetrový outfit niekoľkými elegantnými vrstvami. Na priliehavé šaty s dlhými rukávmi si oblečte hrubý pletený sveter. Kašmírový sveter s "véčkovým" výstrihom  navrstvite na tričko alebo gombíkovú košeľu. Na obtiahnutý sveter si oblečte semišovú vestu alebo vestu z umelej kožušiny a dosiahnete tak ultra moderný vzhľad. 
 
 
 
 
SVETROVÉ ŠATY
Oblečte si dlhý sveter a doplňte ho v páse opaskom, tak aby pôsobil ako šaty. Tento štýl noste s bielymi teniskami, čižmami nad kolená alebo lodičkami s výrazným kovaním.
 
 
 
 
DOPLNKY
Pri výbere doplnkov buďte obozretní. Vyberajte ich tak, aby doplnili charakter svetra a stali sa vkusnou súčasťou celkového outifitu. Napríklad Obyčajnému béžovému svetru dodáte osobnosť pomocou správnych doplnkov. Rolák alebo hlboký "véčkový" výstrih zvýraznite výrazným náhrdelníkom, odvážnymi náušnicami, šálom, alebo hodvábnou šatkou na krk. Nadrozmerný sveter zase opášte hrubým embosovaným opaskom, ktorý mu dodá požadovaný tvar.  
 
 
Inšpirovali sme Vás, no neviete kde začať? V Enemiq.sk sme pre vás pripravili štýlovú  kolekciu, ktorá obsahuje všetky kúsky, ktoré potrebujete na to, aby ste na zimu vynikli. Nakupujte už dnes na www.enemiq.sk a my vám zabezpečíme expresne rýchle doručenie a dopravu ZADARMO.
 
 
 
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz