Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

SVIATKY 2022: DRESS CODE S KTORÝM VYNIKNEŠ

„Ľudia sa budú pozerať. Nech to stojí za to.“ - Harry Winston

Poznáte to. Všade samé svetlá, ozdoby, rodina, priatelia, jedlo a zábava. Ako si však v tejto atmosfére zachovať štýl a zároveň nepôsobiť prehnane, ale ani príliš ležérne? Enemiq má pre Vás zaručené tipy na výber oblečenia s ktorým zapadnete na každý vianočný, alebo Silvestrovský večierok. Pozrite sa s nami nielen na súčasné trendy a sviatkový Dress Code, ale aj na naše novinky, s ktorými tento rok jednoznačne zažiarite.

 

POMPÉZNA ELEGANCIA

Hlavnými trendmi silvestrovských šiat 2022 sú maximalizmus, lesk, farby plné sýtosti, extravagantné strihy a doplnky, vďaka ktorým budete vyzerať ako celebrita. Každá žena veľmi dobre vie, že žiarivé filtre, či zlato a striebro naozaj nikdy nevyjdú z módy. A to je hlavná téma šiat, ktoré udávajú trendy na sviatkovú sezónu 2022.

JEDNOFAREBNÁ KLASIKA V NETRADIČNOM PREVEDENÍ

Ak sa povie spoločenská udalosť vybavia sa nám hneď tri farby – elegantná čierna, odvážna červená a roztomilý pastel. Ak patríte medzi ženy, ktoré na seba neradi pútajú pozornosť, no stále sa snažia zaujať čierna je pre Vás ako stvorená. Čierna je klasickou voľbou pre štýlový a čistý, moderný vzhľad. Tento rok odporúčame šaty s dĺžkou po kolená – tento strih opticky zatraktívni vašu siluetu a dodá vám netradičný šmrnc. V prípade, že si zvolíte dlhé formálne šaty, nezabudnite, že na to, aby ste nezapadla do davu ako šedá myška, voľte kúsky s originálnymi, zabudovanými doplnkami.

 

Jednou z farieb sezóny bude farba čili papričky a teda výrazná červená. Táto farba svojou univerzálnosťou doplní hlavne ženy s teplejšou a tmavšou pleťou, alebo odvážne blondínky. Ak sa v prípade tejto farby rozhodnete pre strednú dĺžku, uistite sa, že Vaše šaty majú zaujímavý výstrih, zabránite tak optickému skráteniu Vašich nôh.

Pastelové farby, akými je ružová, alebo broskyňová sa zvyčajne spájajú skôr s jarou než so zimou. Trendy roku 2022 však jasne vyzdvihujú práve tieto farebné odtiene. Keď si na sviatky vyberiete pastelové farby, budete pôsobiť mladšie, nežnejšie a medzi všetkými tými ozdobami a leskom upútate pozornosť. Enemiq má šaty aj pre vašu dievčenskú osobnosť. Pri takýchto šatách si však dajte špeciálne záležať na doplnkoch vo forme zlata, alebo perál. Nič nepokazíte ani ozdobou vo vlasoch.  

LUXUSNÝ FORMÁLNY ŠTÝL

Ak sa tento rok chystáte na luxusnejší vianočný večierok - nič nepokazíte dlhými formálnymi šatami. Maxi šaty sú vhodné aj na novoročnú párty. Berte však na vedomie, že počasie k Vám nemusí byť úplne priaznivé. V decembri sa ľahko stane, že si šaty zašpiníte od snehom alebo pri najhoršom aj zmoknete. Dlhé šaty sú najvhodnejšie na elegantné plesy, ktoré zahŕňajú veľmi prísny dress code. Ak ich doplníte ihličkovými lodičkami, vytvoríte maximálne ženský vzhľad. Ak sa však na ples nechystáte, môžete si k nim obliecť balerínky, alebo dokonca aj tenisky. Tak si zábavu počas celej noci zaručene užijete naplno. 

Okrem toho si maxi formálnymi šatami zabezpečíte „hollywoodsky look“. Sú to práve celebrity, ktoré tieto modely obľubujú hlavne ak sú vyrobené  z čipky, tylu, šifónu alebo lesklej látky. Nezabudnite, že najlepší efekt dosiahnete, ak celý vzhľad vypracujete do detailov. V novom roku trendy v tomto smere diktujú farby v odtieňoch drahých kameňov, akými je granát, zafír, smaragd či rubín.

DRESS CODE, ALEBO AKO TO NEPREHNAŤ

Oblečenie počas sviatkov sa tradične prikláňa ku prvkom, ktoré dýchajú tradíciou a dodávajú nám dodávajú pocit komfortu a nenúteného pôvabu: od sviatočných svetrov a flanelu, cez trblietavé doplnky až po zladené farebné kombinácie. Ak budete tráviť Vianoce v malom rodinnom kruhu, voľte najjednoduchšie jednofarebné šaty, alebo sveter doplnený jednoduchými nohavicami, či sukňou. V prípade, že sa chystáte navštíviť rodinu Vášho partnera/partnerky skúste sa obliecť trochu viac formálnejšie. "Smart casual" štýl však nie je vhodný na firemné vianočné večierky a ani na väčšiu silvestrovskú párty. V tomto prípade voľte výraznejšie modely v ktorých podčiarknete originalitu svojej osobnosti. Takže ak potrebujete radu, čo si obliecť v prípade, že nebudete len v kruhu vašich najbližších – Enemiq má pre Vás jednoduchý tip – „dress your best“. Hovoríme predsa o najväčších oslavách roku 2022. Užite si ich v patričnom štýle!

Nezabudnite si pozrieť všetky novinky od značky Enemiq.sk na www.enemiq.sk. Pre viac typov sledujte náš Instagram @enemiq.store

 

 

 

 

 

 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz