Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

CIPO & BAXX - INSTANTNÁ ORIGINALITA NA POČKANIE

Kvalita, Štýl a Originalita. To sú tri základné slová, ktorými možno v skratke opísať značku CIPO & BAXX. V súčasnosti, keď je na trhu s oblečením neuveriteľne vysoká konkurencia, si táto značka vybudovala svoje miesto prostredníctvom uvedenia produktov, ktorých vizuál a kvalitu nemožno porovnávať so žiadnymi inými  dizajnérskymi počinmi. Od svojho vzniku v roku 1996 si svojim zmyslom pre detail a extravaganciu získala širokú klientelu a zaradila sa tak medzi vedúce značky v oblasti, ktorú možno pomenovať ako "One of a Kind Fashion". 

 

Oblečenie od CIPO & BAXX Vám pomôže vyniknúť v dave bez akejkoľvek väčšej námahy. Produkty sú totiž nielen unikátne, ale ich kópiu nenájdete naozaj nikde vo svete. Výrazná kombinácia tmavých a svetlých tónov, brilantná textúra, široká farebná škála džínsoviny a vintage vzhľad sú v každom kúsku skombinované tak, aby ste prostredníctvom oblečenia vyjadrili svoju vlastnú jedinečnú osobnosť. Či už potrebujete oblečenie na každodenné použitie, šport, do práce, na párty, rockfest alebo špeciálne udalosti - CIPO & BAXX Vás oblečie všade kam treba. Vybrať si môžete zo širokej farebnej ponuky, ktorá zahŕňa pánske bundy, tričká, nohavice a jeansy, kraťasy, mikiny, teplákové súpravy, alebo rôzne doplnky ako sú opasky či spodné prádlo.  V rámci ženského sortimentu si okrem toho môžete vybrať z ponuky šiat, búnd, overalov, nájdete u nás sukne, štýlové topy, teplákové súpravy, plavky, alebo kimoná.

 

Nemalý dôraz pri výrobe týchto originálnych kúskov sa kladie na kvalitu použitých materiálov a zakomponovania veľkej škály farieb. Na výrobu svojho oblečenia totiž značka používa najmodernejšie technológie, ktoré v rámci produktov zabezpečia  vysokú úroveň pohodlia a jedinečné vlastnosti. Práve prostredníctvom tohto prístupu zohrali CIPO & BAXX dôležitú úlohu pri zvyšovaní prestíže mužov na celom svete. V tejto módnej ideológii však nezaostávajú ani produkty určené pre ženy, ktoré sa môžu pochváliť nielen výraznou eleganciou, stavajúcou do popredia farebné kombinácie, ale aj štýlovou jednoduchosťou zvýraznenou prostredníctvom vysoko kvalitných materiálov a originálnych strihov. Týmto sa oblečenie CIPO & BAXX stáva tou správnou voľbou pre vybudovanie originálneho individuálneho štýlu, v rámci ktorého sa budete cítiť nielen sebavedomo, ale hlavne jedinečne.

 

Ak ste sa rozhodli vytvoriť si svoj osobný a bezkonkurenčný štýl obliekania, ste na správnom mieste. Pri nákupe oblečenia značky CIPO & BAXX  je však veľmi dôležité uistiť sa, že ich kupujete od autorizovaných značiek, ktoré zaručujú originalitu a tým pádom aj vyššie spomínanú kvalitu. E-shop značky Enemiq je autorizovaným predajcom pre Slovenskú republiku, ktorý Vám prináša aktuálne a najnovšie trendy pre mužov aj ženy a to všetko v rámci svojej hlavnej myšlienky, ktorou je "Móda - ako vyjadrenie osobnosti". Neváhajte teda a vytvorte si svoj originálny štýl ešte dnes na www.enemiq.sk

Pre aktuálne novinky sledujte náš Instagram @enemiq_store, alebo Facebook https://www.facebook.com/cipobaxxshop

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz