Nová kolekcia značky O´la Voga práve v predaji!

AKO VYTVORIŤ IDEÁLNY BUSINESS OUTFIT PRE ÚSPECH?

"Vždy sa oblečte tak, akoby ste sa chystali stretnúť s niekým dôležitým." - Coco Chanel

Vytvoriť štýlový a zároveň profesionálny dress code na pracovisku môže byť výzvou, najmä pre ženy, ktoré chcú zlúčiť eleganciu s praktickosťou. Vo svete, kde prvý dojem môže ovplyvniť priebeh kariéry, je dôležité vybrať oblečenie, ktoré neprekričí vaše schopnosti, ale zároveň podčiarkne vašu osobnosť. Dnes Vám v našom blogu predstavíme tri štýly, od ENEMIQU, ktoré možno efektívne využiť na dosiahnutie tohto cieľa.

HISTÓRIA BUSINESS OBLEČENIA 

Business oblečenie má bohatú históriu. V minulosti bolo oblečenie symbolom spoločenského postavenia a bohatstva. Muži nosili obleky z drahých materiálov, ako je vlna a hodváb, zatiaľ čo ženy nosili dlhé šaty, kostýmy a klobúky. V priebehu 20. storočia sa business oblečenie stalo dostupnejším pre ľudí z rôznych spoločenských vrstiev. Stále je však dôležitou súčasťou profesionálneho imidžu.

V pracovnom prostredí je dôležité, aby sa ženy prezentovali profesionálne a sebavedomo. Správny business outfit im v tom môže výrazne pomôcť. Dodá im šmrnc, pôsobí elegantne a môže im pomôcť urobiť skvelý dojem na kolegov, klientov a nadriadených. Business outfit je dôležitou súčasťou vášho profesionálneho imidžu. Dodržiavaním týchto tipov a ich inšpiráciou môžete vytvoriť oblečenie, ktoré vám dodá sebavedomie a pomôže vám dosiahnuť úspech.

KLASICKÝ KORPORÁTNY ŠTÝL

Klasický korporátny štýl je ideálny pre tradičné pracovné prostredia, ako sú banky, právnické kancelárie alebo korporátne centrály. Základ tvorí štýlový kostým, puzdrové šaty alebo súprava s nohavicami či sukňou. Tento outfit nielenže zvyšuje sebavedomie, ale signalizuje aj profesionalitu a ostražitosť. Aby sme tento štýl obohatili o ženskosť a jemnosť, je kľúčové zamerať sa na detaily a farby. Namiesto štandardných čiernych alebo tmavomodrých odevov môžete siahnuť po menej tradičných, ale stále elegantných farbách ako sú pastelové farby, magenta alebo dokonca kráľovská modrá. 

🔗DÁMSKE ŠATY KÚPIŠ TU 

SMART CASUAL

Smart casual je štýl, ktorý umožňuje viac flexibility. Je vhodný pre menej formálne, ale stále profesionálne prostredia, ako sú kreatívne agentúry alebo technologické start-upy. Základom môže byť kombinácia elegantných nohavíc alebo sukne s čipkovanou, prípadne šifónovou blúzkou alebo jednoduchým, ale štýlovým rolákom. Je to štýl, kde je dovolené improvizovať – môžete si zahrať s farbami, vzormi a textúrami, ale základná koncepcia by mala zostať koherentná a príjemná pre oko, v tomto prípade vašich kolegov a klientov. Pre dosiahnutie ženskosti preferujeme jemné pastelové farby v kombinácii so zemitými odtieňmi. Outfit môže byť doplnený o štýlové doplnky, ako sú nápadité kabelky alebo originálne hodinky, ktoré mu dodajú osobitý charakter. Celkový profesionálny dojem môžeme umocniť sakom alebo blejzrom.

🔗DÁMSKE KOMPLETY KÚPIŠ TU

MODERNÁ FORMALITA

Modrená formalita je pre ženy, ktoré chcú na pracovisku vyniknúť svojou originálnosťou a zároveň zachovať vysoký stupeň profesionalizmu. Hlavným prvkom môžu byť napríklad štruktúrované šaty výraznej farby alebo vzoru, ktoré sú dostatočne formálne, ale zároveň pútajú pozornosť. Zaradiť môžeme aj rôzne atypické sukne alebo overaly a tých nájdete u nás na ENEMIQ.SK naozaj požehnane. Stačí si len vybrať. Od anjelsky pôsobiacich overalov MAORICK, cez nežné a sofistikované overaly SETTE až po éterické NAIAS. Overaly sú naozaj dokonalým kúskom oblečenia, ktoré Vám dokáže nádherne predĺžiť a zoštíhliť postavu a zároveň zachovať potrebnú mieru štýlu a odbornosti na pracovisku. Outfit môžete kombinovať s neobvyklými doplnkami alebo modernými kúskami šperkov, aby ste dodali outfitu osobitý nádych.

🔗DÁMSKE OVERALY KÚPIŠ TU 

Výber správneho štýlu obliekania by mal odrážať nielen firemnú kultúru a požiadavky na odev, ale aj vašu osobnú identitu a profesionálnu úlohu. Elegantný a profesionálny dress code nie je len o oblečení, je to spôsob, ako komunikujete so svetom okolo seba. Pri výbere je dôležité zvážiť rôzne faktory, ako je príležitosť, vaša firemná kultúra a váš osobný štýl. Nebojte sa experimentovať s rôznymi outfitmi, kým nenájdete ten, v ktorom sa cítite sebavedomo a pohodlne. Nezabudni, že v ENEMIQU Ti vždy poradíme a pomôžeme. Okrem toho nás môžeš sledovať na Instagrame @enemiq.store kde nájdeš každý deň fresh tipy na aktuálnu sezónu spolu s novinkami a skvelými zľavami. U nás máš vždy dopravu ZADARMO a zabezpečíme Ti extrémne rýchle doručenie. Vyberaj a kombinuj! 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz